top of page

DIENSTEN

You name it, we create it

Scanbie biedt de totaaloplossing om uw product of gebouw zo optimaal mogelijk visueel en functioneel te presenteren, zodoende ze renadabeler verhuurd, verkocht of onderhouden kunnen worden

Design

Create vituele walkthrough en augmened realiy with 3D scan

Presentatie met punch!

Stop overtuigingskracht in uw presentaties ! Vertaal uw project met treffende beeldmateriaal : foto's, timelapses, brochures, powerpoints, projectwebsites,  ... Scanbie ontwerpt mee van concept - grafisch ontwerp tot uitvoering.

2D naar 3D

2D naar 3D.jpg

Startende van doordacht ontworpen 2D plannen tot high-end 3D visuals. Met vele jaren ervaring in 2D ontwerp en praktische bouwervaring weet Scanbie als geen ander hoe een gebouw werkelijk wordt gerealiseerd. Hierdoor trachten we ook effectief het beste uit elk ontwerp te halen om dit zo goed mogelijk in 2D & 3D te presenteren. Ontdek meer !

3D scanning.jpg

3D laserscanning en fotogrammertie om efficiënter, correcter en sneller uw vastgoedprojecten of productente te digitaliseren. 3D scanning is de ideale oplossing voor zowel technisch als commerciëel gebruik.

Ontdek meer !

Compute 3D model to pointcloud voor projectontwikkelaars, woningen, kantoren en logistieke gebouwen

The future is now met AR & VR! 

Interactief en intuïtief uw projecten ontdekken nog voor dat het gebouwd is. Met virtual en augmented reality. Maar ook tijdens en na de bouwwerken. Navigeer met virtuele brillen door en rond uw projecten alsof ze reeds gerealiseerd zijn. Ontdek meer !

drones.jpg

The sky is not our limit ! Voor Scanbie kent het luchtruim geen grenzen. Wij bieden een ruime en snelle service voor opnames dit zowel in het binnen- als het buitenland. Niet alleen met drones maar ook met een 360° zichten door middel van interactieve 360° foto en film vanop de grond of vanuit de lucht. Laat u verrassen en dit met een 360° view! Ontdek meer !

Scanbie Academy

Scanbie---consultancy.png

Scanbie is de ideale gids om u te leiden doorheen de immense en snel evoluerende digitale wereld. Onze experts voeren niet alleen uit, maar geven ook advies, workshops ! Vandaar dat de Scanbie Acadmy is opgericht. Scanbie heeft zelfs een verhuurdienst voor 3D scanners en foto/film materiaal, ... Ontdek meer !

Benieuwd naar hoe uw project er virtueel zou uitzien ?
Contacteer onze experts voor meer advies.
bottom of page