Uw gebouw opgemeten en in een 3D model ?

Captatie 

In eerste instantie dient de bestaande omgeving gecapteerd te worden. Afhankelijk van het gewenste eindresultaat gebeurd dit door middel van zeer geavanceerde scandata, photogrammetrie (drones) en foto's. 

Verwerking

Al deze informatie wordt verwerkt tot een 3D model met een nauwkeurgheid van 1 mm. Onze algoritmes zorgen er voor dat de best mogelijke kwaliteit geleverd wordt van openbare gebouwen, projectontwikkeling, monumenten,  privé woningen, kantoren, logistieke gebouwen, ...

Creatie

Éénmaal het 3D model is gegenereerd biedt Scanbie een platform aan waarbij online, offline, op PC, in VR of AR u uw vastgoedportfolio steeds op zak heeft. U heeft zich niet meer onnodig te verplaatsen en u heeft steeds een visueel zicht (in real time) van u vastgoed ! Gebruiksvriendelijk & handig !

SUCCESSTORIES 

SERVICES
You name it, we make it !

Een gebouw of omgeving realistisch en interactief visualiseren. Het kan perfect dankzij 3D scanning zowel van op de grond als vanuit de lucht.
Deze scans worden omgezet tot virtuele werelden en kunnen gekoppeld worden aan grondplannen. Een bron van accurate informatie waarin men zich kan verplaatsen.

3D Laserscanning is een
techniek om bestaande situaties in detail vast te leggen. Snel, efficiënt en héél precies kunnen in- en outdoor opmetingen worden uitgevoerd in 3 dimensies.

Virtual reality en Augmented reality, the ultimate costumer experience. 

Klinkt futuristisch, maar is het al lang niet meer!

BIM is een standaardgeworden in de planning,de uitvoering en het beheer van gebouwen. Scanbie gebruikt hiervoor de meest innoverende, high-end software om puntenwolkdata om te zetten naar nauwkeurige BIM-modellen.

Zo wordt een ingescande gebouw is vlot deelbaar en faciliteert gedegen onderhoud.

Benieuwd naar hoe uw project er digitaal zou uitzien ?
Contacteer onze experts voor een kennismaking !

Scanbie  : Christiaan Pallemansstraat 4-6 - 2950 Kapellen  (Antwerpen )  -   +32(0)3 /771 19 00   -  info@scanbie.com

© 2020 proudly created by Scanbie

  • scanbie sociale media
  • White Facebook Icon