google-site-verification: google78b5713093b6c94c.html
top of page

Scan to 3D

Een bestaand gebouw of omgeving realistisch en interactief visualiseren zodat je er volledig in kunt rondnavigeren. Het kan perfect bij Scanbie. Zowel van op de grond als vanuit de lucht. Deze scans worden omgezet tot echte virtuele werelden of ze worden gekoppeld aan een grondplan. Een bron van heel veel extra informatie en mogelijkheden zonder dat men zicht nog dient te verplaatsen.
Klinkt futuristisch, maar is het al lang niet meer !
Scan to see

Een waarheidsgetrouw plan (as-built) levert u immers een niet te onderschatten schaalvoordeel op. U behoudt op elk moment een duidelijke kijk op de situatie. En dat verhoogt de veiligheid, vergemakkelijkt het onderhoud en maakt eventuele latere aanpassingswerken een stuk eenvoudiger.

Scanbie-oude-handelsbeurs-Antwerpen-dolh
Scan to measure

3D Laserscanning is een techniek die wordt toegepast  om bestaande situaties tot in detail vast te leggen ... zelfs tot op de milimeter ! Snel, efficiënt en heel precies kan Scanbie indoor en outdoor opmetingen uitvoeren in 3 dimensies.

scanbie3dscanmechelensintromboutstoren.j
Scan to BIM

BIM is een standaard geworden in de planning, bouw en management van gebouwen. Scanbie gerbuikt de meest innoverende en toegankelijke software op het gebied van conversie van puntenwolkdata naar het BIM-verhaal.

Benieuwd naar hoe uw project er virtueel zou uitzien ?
Contacteer onze experts voor een kennismaking !
bottom of page