top of page

Vacature : Kom jij ons team versterken als interieur- en 3D vormgever ?


Scanbie is een sterk groeiend ontwerpbureau gespecialiseerd in 3D visualisaties en VR /AR toepassingen voor projectontwikkelaars, architecten, de publieke en de industriële sector. Ons bedrijf speelt al jaren een toonaangevende rol in de vastgoedsector door zijn high-end 3D visuals en allesomvattende projectcommunicatie.

We zijn ook bekend voor onze trendsettende en doordachte planologische ontwerpen en interieurs. Gezien onze sterke groei, zijn we hiervoor op zoek naar gepassioneerde interieurvormgevers met een achtergrond in 3ds Max en AutoCad.

Functieomschrijving

Voor de verdere ontwikkeling van onze digitale interieurafdeling zijn we op zoek naar mensen met een passie voor architectuur en een vorming van interieurarchitectuur of

interieurvormgeving. Een meer dan gezonde interesse en bekwaamheid in 3D software, mb. 3ds Max is ook een vereiste. Je zal er samen werken met collega designers en programmers aan heel gevarieerde en uitdagende (internationale) projecten. Plaats van de activiteit is ons creative headquarter in Kapellen.

Jouw Profiel

° uitgebreide kennis van 3ds Max, AutoCad, Photoshop

° uitgebreid inzicht in planontwerp en volumetrische bouwkunde

° een intrinsieke feel voor uitnodigende en ‘trending’ interiors

° teamplayer