top of page

Vacature : Gamedeveloper (Unity)

Bijgewerkt op: 12 jun. 2019


Ga voor een vliegende start bij Scanbie ! Kom jij ons team versterken ? Scanbie is op zoek naar gepassioneerde gamedevelopers voor virtuele en augmented reality apps te ontwikkelen. Ben of ken jij iemand met deze skills, kom dan gerust eens kennis maken !

Over Scanbie

Scanbie is een sterk groeiend ontwerpbureau gespecialiseerd in 3D visualisaties, 3D scanning en VR /AR toepassingen voor projectontwikkelaars, architecten, de publieke en de industriële sector. Ons bedrijf speelt al jaren een toonaangevende rol in de vastgoedsector door zijn high-end 3D visuals en allesomvattende projectcommunicatie.

Innoveert de vastgoedsector met zelf ontwikkelde, cutting edge software, VR/AR products en 3D scanning tools. Brengt met zijn creative and highly qualified team frontier producten op de vastgoedmarkt waar velen gecharmeerd en geïnspireerd door worden.

Mede door onze sterke groei zijn we dus op zoek naar een vakbekwame Unity devlopers die dit bedrijf verder kan sturen naar ongekende hoogtes.


Functieomschrijving

Als Unity developer bij Scanbie ben je een verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de API van onze innovatieve tools en products . De aard van de opdrachten zijn uitdagend en veelzijdig, gaande van AR/VR naar 3D scanning en drones . Je werkt dan ook aan nationale en internationale keyprojects. Is dit een job die je aanspreekt, aarzel dan niet en grijp deze kans om enerzijds al je analystische kunde en passie voor programmeren aan te kunnen wenden voor grote nationale en internationale projecten en anderzijds de mogelijkheid te hebben om jezelf volledig te ontplooien en ontwikkelen via cutting edge software en hardware possibilities.


Jouw Profiel