top of page

Vacature 3D artist


Over Scanbie

Scanbie is een sterk groeiend ontwerpbureau gespecialiseerd in 3D visualisaties, 3D scanning en VR /AR toepassingen voor projectontwikkelaars, architecten, de publieke en de industriële sector. Ons bedrijf speelt al jaren een toonaangevende rol in de vastgoedsector door zijn high-end 3D visuals en allesomvattende projectcommunicatie.

Innoveert de vastgoedsector met zelf ontwikkelde, cutting edge software, VR/AR products en 3D scanning tools. Brengt met zijn creative and highly qualified team frontier producten op de vastgoedmarkt waar velen gecharmeerd en geïnspireerd door worden.

Mede door onze sterke groei zijn we dus op zoek naar een vakbekwame 3D artists die dit bedrijf verder kan sturen naar ongekende hoogtes.


Functieomschrijving

Als 3D artist bij Scanbie ben je een belangrijke schakel in onze innoverende visualisatieprojecten. Je coördineert elk project en leidt de klant doorheen het gehele visualisatieproces. Als 3D artist werk je aan nationale en internationale projecten, waarbij je vnml. zal instaan voor de creatie en afwerking van hoogwaardige real estate renders. Is dit een job die je aanspreekt, aarzel dan niet en grijp deze kans om enerzijds al je creativiteit en passie voor 3D aan te kunnen wenden voor grote nationale en internationale projecten en anderzijds de mogelijkheid te hebben om jezelf volledig te ontplooien en ontwikkelen via cutting edge software en hardware possibilities.


Jouw Profiel

° Je hebt enorm handig in het gebruik van 3dsMax, Vray en Photoshop

° Je hebt ervaring in het animeren van 3D renders