top of page

Transport & logistics

Ready voor de Transport & Logistics beurs ? Nog de laatste loodjes leggen aan een project voor deze beurs. Scanbie zal zowel virtueel als fysiek aanwezig zijn op deze inspirerende beurs van Easyfairs Belgium in het Bouwcentrum van Antwerpen. Alles over transport en logistiek … daar werken wij graag aan mee door o.a. grote magazijnen te digitaliseren in 3D & beyond !


Weg, water, spoor, lucht én pijpleidingen… lang leve de multimodaliteit. Transport & Logistics is everywhere. In oktober krijgt u als community weer volop exposure. Want een straffe sector verdient een sterk event. Welkom bij Transport & Logistics 2019.

Inspirerend, innoverend en motiverend. Met ruimte voor alle spelers binnen transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software in de Benelux. En met een blik op morgen. In die sfeer nodigen wij u uit om te netwerken, bij te leren en zaken te doen. 


Met de grootste toewijding zijn flink wat grensverleggende initiatieven opgezet om samen de uitdagingen van morgen aan te gaan. Dit alles in een nieuw kleedje, want Antwerp Expo kreeg een facelift. 

Enkele highlights & thema’s:

  • Een waaier aan conferenties en lezingen rond hot topics

  • Topadvies van o.a. Port of Antwerp, Logistics in Wallonia, Brucargo, VIB, VIL, O.T.M.

  • Start-up Village, vol innovatieve technologieën

  • Best of Handling demozone en verkiezing beste heftruck Het stijgend belang van intralogistiek, IT & data

  • En veel, veel meer

Scanbie zal present zijn, u toch ook ?


Comments


bottom of page