top of page

Technopolis - Dag van de wetenschap

Bijgewerkt op: 25 nov. 2019


Een zeer geslaagde Dag van de Wetenschap !!! Jong en oud warm maken voor Virtual en augmented Reality is echt wel leuk ! Enkele honderden bezoeker hebben onze stand bezocht, het was een succes. Moe maar voldaan !
Dit jaar meer dan 55 000 bezoekers op de Dag van de Wetenschap. Het hoogste aantal tot nu toe !

24 november 2019 – Vandaag vierde men in gans Vlaanderen en Brussel de Dag van de Wetenschap. Maar liefst 123 verschillende organisaties verspreid over gans Vlaanderen en Brussel stonden vandaag paraat om jong en oud ervan te overtuigen dat wetenschap en innovatie onmisbaar zijn. Daarvoor gooiden ze zowat alle wetenschappen in de strijd. In totaal lokte de Dag van de Wetenschap meer dan 55 000 bezoekers, een nieuw record! Minister Hilde Crevits trok met Stephane Berghmans, de CEO van Technopolis, Frank Deboosere en Maureen Vanherberghen (peter en meter van de Dag van de Wetenschap) naar het AZ Groeninge in Kortrijk om meer te ontdekken over toptechnologie in de zorgsector. De Dag van de Wetenschap wordt niet voor niets het grootste wetenschapsevenement van Vlaanderen genoemd. In totaal werden meer dan 750 activiteiten aangeboden die samen meer dan 55 000 bezoekers lokten. Dat de Dag van de Wetenschap opnieuw een succes was, hoeft niet te verwonderen, want maar liefst 123 organisaties (hogescholen, onderzoeksinstellingen, musea…) zorgden ook dit jaar voor een aanbod om “u” tegen te zeggen.

Bezoekers werden niet alleen ondergedompeld in de meest uiteenlopende wetenschapsdomeinen, maar konden ook zien en ervaren wat innovatie kan betekenen voor een betere leefwereld in de toekomst.


コメント


bottom of page