google-site-verification: google78b5713093b6c94c.html
top of page

Scanbie trotse winnaar bij WDP en EY

Voor het WDP & EY (Ernst & Young) heeft Scanbie een presentatie gegeven over het digitaliseren van gebouwen. Uit meer dan 40 bedrijven die een inzending hadden gedaan over het innoveren van gebouwen, waren er uiteindelijke een tiental bedrijven geselecteerd om een pitch te geven in een arena van een 60-tal 'leeuwen', en Scanbie was onder de gelukkigen !


An Meersman CEO van Scanbie heeft tijdens deze pitch toegelicht hoe logistieke bedrijven hun workflow nog beter kan optimaliseren door het visueel maken van de gebouwen niet enkel met 3D, virtual en augmented reality, maar ook door 3D scanning ! De innovatieve totaalsolutie die Scanbie kan aanbieden viel blijkbaar in de smaak door het publieke. De 2 awards die uitgereikt werden ; de management prize en de audience prize gingen beiden naar Scanbie !


An Meersman (CEO Scanbie) en Christophe Struyf (Project Manager Scanbie)
An Meersman (CEO Scanbie) en Christophe Struyf (Project Manager Scanbie) nemen de prijs in ontvangst.

Think out of the box, and make building smarter with digital twins ! Daar staat Scanbie helemaal achter en tracht deze trend verder te zetten in zowel logistieke gebouwen, kantoren, openbare gebouwen, ... een trend die onomkeerbaar is en waarbij Scanbie een voortrekker wil zijn. Is uw gebouw ook future proof of wenst het future proof te maken ? Dan kan 3D scanning een eerste stap in de richting zijn !
Comments


bottom of page