top of page

Residents Abroad

Inspirerend pannelgesprek met ondernemers "who think Abroad" georganiseerd door The Square (Bank . Banque J. Van Breda & C° . Keynote spreker Gauthier Willemse vertelt tijdens deze inspiratiewebinar over Residents Abroad. Gevolgd met een panelgesprek waar niet alleen topondernemers maar ook Top dokters hun ervaringen delen.

innovatieve ondernemers
Van Breda the Square

Van Breda The SQUARE nodigde An Meersman (CEO Scanbie) uit op donderdag 3 december voor de inspiratiewebinar "Residents Abroad".


Residents Abroad is een online platform dat artsen in opleiding de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan humanitaire missies en internationale stages. Oprichter en arts-specialist in opleiding Gauthier Willemse komt ons meer vertellen over hun missie om wereldwijd de gezondheid te verbeteren.

Aansluitend nodigen wij enkele interessante panelleden uit om het te hebben over de obstakels voor deze missies, medische innovatie en de continue nood aan vernieuwing en creativiteit.


Na de keynote door Gauthier Willemse volgt een panelgesprek

  • Werner Sels, oprichter van Ondernemers zonder grenzen.

  • Réginald Moreels, chirurg in oorlogs- en conflictgebieden, mede-oprichter van de Belgische afdeling ‘Artsen Zonder Grenzen’ en ‘Topdokter’

  • An Meersman, oprichtster van technologiebedrijf Scanbie


Comments


bottom of page