top of page

Keynote spreker op Digital Constructions Brussels

Op de Digital Construction Brussel beurs in Tour & Taxi heeft An Meersman, founder van Scanbie een keynote gegeven over laserscanning en fotogrammetrie in de bouwsector. Op uitnodiging van het WTCB en de Confederatie Bouw heeft Scanbie een 25-minuten durende toelichting gegeven. Het digitaliseren van gebouwen en producten heeft heel wat voordelen. Denk aan een betere communicatie een optimalere kwaliteit en een betere productie. Dit alles zorgt ervoor dat het rendement verhoogt en dit enkel door een digitale twin te maken van uw gebouwen.



Onder de andere gastsprekers was Michael De Bouw van het WTCB die een toelichting gaf over 3D meettoepassingen in de bouwsector vandaag en morgen : intro en algemeen kader. Daarna kwam Scanbie met Scan & maintain the future. Liesbeth Marieën van Leica en Toon Laeremans die de praktisch kant bekeken van het laserscannen. Ook het gerenomeerde bureau Arcadis gaf een toelichting over hun nieuwe applicatie, dit werd toegelicht dppr Dirk Vanderlinden. En tot slot gaf Satn Vinke onderzoeker aan de KUL een uiteenzetting over Scan-to-bim en BIM 4D.


Op de tweedaagds beurs had Scanbie ook een stand waar je interactief de VR en AR applicatie van Scanbie kon uittesten. Was je niet aanwezig en toch benieuwd naar de laatst ontwikkelingen. Schrijf u dan in op onze nieuwbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen !


https://www.scanbie.com/news




bottom of page