top of page

Kantoorinrichting met een twist ?

Scanbie denkt graag met u mee om zo een ideal leef- en werkomgeving te ontwerpen in 3D én veel meer. Voor een project in de regio Antwerpen hebben we een ruime zolder van een boerderij omgetuned in een wereld van groen en rust. Wenst u ook te werken in een gelijkaardige aangename werkomgeving ? Dan kan u hier alvast wat inspiratie op doen bij het project dat we in 3D hebben gerealiseerd.

Om de 3D presentative complete te maken heeft Scanbie uiteraard ook enkele 3D visuals gerenderd. Een bovenaanzicht is vaak heel verhelderend omdat dan de indeling en circulatie veel duidelijker is.


Een groenwand in een kantoorruimte kan wonderen doen. Het geeft rust en anderzijds ook een heel trendy en dynamisch gevoel. De groenwanden hebben niet alleen een estetische waarde, maar zijn ook zeer akkoestisch. Wist u trouwens dat een groenwand brandvertragend was ?


Wenst u uw eigen werkomgeving in een nieuw look & feel te steken, dan helpt Scanbie u daar heel graag mee verder met de nodige professionaliteit en creativiteit.Wenst u meer infomatie of een concrete afspraak bij u op kantoor om meteen die look & feel te bepalen van u toekomstig kantoor ? Contacteer Scanbie vandaag nog voor een afspraak !

Komentarze


bottom of page