top of page

Wonen & genieten aan het water

Een uniek project vanwege zijn locatie aan de Schelde. Proud dat we de 3D visualsisaties van dit project hebben gerealiseerd voor FRE Development.


Veel rust en privacy, dat is wat het kleinschalige woonerf Notendijk aan de boorden van de Schelde te bieden heeft. Je woont hier in de volle natuur en toch dicht bij de stad. Het is een bijzonder duurzaam project door onder meer het gebruik van warmtepompen.


Het nieuwe complex bestaat uit 3 paviljoenen van telkens 3 appartementen, 6 zuidelijk gerichte eengezinswoningen met uitzicht over landschappelijk waardevolle natuur en een duo-appartementswoning.

De verschillende volumes worden geschakeld rondom een centraal groen binnenplein. Voldoende parkeergelegenheid (onder de appartementen en voor de woningen), bergingen en liftmogelijkheden zijn voorzien. In het voorjaar van 2019 starten de bouwwerken en de oplevering van het project volgt midden 2020.OVER FRE Development

Als vastgoedontwikkelaar en investeerder met kantoor in Antwerpen realiseert FRE Development naast winkelvastgoed vooral residentiële projecten (appartementen en woningen). Met veel zorg worden hiervoor bijzondere woonlocaties uitgezocht in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Een kwaliteitsvolle aanpak en onderscheidende architectuur moeten leiden tot een aangename woonbeleving voor de nieuwe bewoners.


www.fredevelopment.be

Comments


bottom of page