google-site-verification: google78b5713093b6c94c.html
top of page

Empowering door Philip Cracco

Vanaf vandaag start 3D-DCA zoals Philip Cracco vol energie en mét heel veel enthousiasme! Een hele week opleiding gevolgd bij Carl Van de Velde ... met onder andere Philip Cracco (Accent Interim - Rodania - The sky is not the limit, ...). Hier een klein fragmentje van het seminar ... hier wordt je toch empowered van !

Ook 3D DCA investeert in haar personeel en laat zich inspireren door Philip Cracco (U wel gekend van Accent Interim - Rodania - The sky's not the limit - ...) ! Boeiende, inspirende én hele dynamische spreker boordevol HR tips ! Vandaag opleiding HR gevolgd bij Carl van de Velde ... It felt like a moviestar ! Wil jij onze moviestar worden ? 3D DCA is nog steeds op zoek naar nieuwe dynamiasche medewerkers die het vuur in zich hebben !

Philip Cracco (53) werd bij zijn entree in ‘The Sky Is The Limit’ omschreven als “De Vlaamse Wolf of Wall Street”. Maar de zakenman heeft een harde jeugd achter de rug. Cracco vertelt hoe hij oproeide op in een achtergestelde buurt van Roeselare. Op zijn zestiende begon hij te werken in een tapijtenfabriek. Zijn vader heeft hij nooit gekend, die verliet zijn moeder nog voor de geboorte. “Hij heeft nooit contact opgenomen met mij, en ik niet met hem. Ik zou m’n moeder dat ook niet willen aandoen. Ik bedoel: die man heeft nooit naar ons omgekeken!” Na de tapijtenfabriek ging Cracco in het leger, schilderde hij bussen, werd vertegenwoordiger, en belandde uiteindelijk bij het uitzendkantoor Adia, het huidige Adecco. “Ik dacht: ‘Dat kan ik beter!’ En met m’n laatste spaarcentjes begon ik zelf een uitzendbureautje: Accent Jobs.”

En zo begon het succesverhaal dat de arme jongen uit Roeselare deed opklimmen tot een van de honderd rijkste Belgen. Zijn vermogen wordt op 80 miljoen geschat.

Op 4 oktober heeft Scanbie / DCA de gelegenheid gehad om Philip in levende lijve te ontmoeten ... zijn voorkomen en zijn inzichten zijn impressionant en empowering ! Thanks Philip voor de boeiende seminar !

Comentários


bottom of page