top of page

Een dierenkliniek virtueel bezoeken ?

De dierenkliniek in Herentals "Nesto" is helemaal ingescanned door Scanbie. Deze kliniek is op en top uitgerust met de beste technologie en zorgt er voor dat u huisdier met de juiste zorg behandeld wordt. Om de accomodatie van Nesto nog beter uit de doeken te doen heeft Scanbie het hele gebouw ingescanned en hieruit een virtueel model hieruit gedestilleerd. Hiervoor hebben we door middel van fotogrammetrie een virtuele walkthough mogelijk gemaakt. Interactief kan je in de Scanbie applicatie doorheen het gebouw navigeren. Heel handig om zo alle ruimtes te gaan verkennen vanop afstand.

Over Nesto

Nesto is een snelgroeiend netwerk van dierenartspraktijken die zich richt op een professionele dienstverlening voor de cliënt/patiënt en een stimulerende werkomgeving voor artsen en medewerkers.Continue opleiding, hoogstaande zorg en klantgerichtheid staan binnen onze organisatie dan ook centraal. De totaalzorg van uw huisdier is onze prioriteit. Daarom zetten we, naast de curatieve geneeskunde, ook zwaar in op preventieve zorg. Voorkomen is beter dan genezen! Nesto bestaat uit hoogkwalitatieve praktijken uitgerust met de meest vooruitstrevende technieken en toestellen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze hoogwaardige zorg uw huisdier een gelukkig en gezond leven kunnen aanbieden. Ons dierenartsen- en assistententeams staan steeds klaar om u te omringen met de beste raad en zorg. We wensen u alvast een aangename ervaring in één van onze praktijken!

Paul Huyghe - Gedelegeerd bestuurder Nesto www.nesto.be


Wenst u meer informatie over het virtualiseren van uw gebouwen, contacteer vandaag Scanbie voor een demo ! info@scanbie.com of 0032 (0) 3/535.19.00


Comments


bottom of page