top of page

Down to Art : digitale zoektocht

Wat een voldoening als projecten in de krant verschijnen waaraan Scanbie heeft mogen meerwerken.

Kunstgalerij aan Kraanlei start met digitale zoektocht: winnaars krijgen kunstwerk

12/12/2020 om 10:30 door Simon Dekaezemaker


GENT - Een bezoek aan kunstgalerij Down to Art kan nu ook virtueel. Om dit initiatief wat kracht bij te zetten, werd een digitale zoektocht gelanceerd, met als inzet vier waardevolle kunstwerken.


Tijdens deze tweede lockdown mogen kunstgalerijen openblijven. Goed nieuws voor kunstliefhebbers, maar voor sommigen is het niet mogelijk om er te raken. Daarom maakte de galerij Down to Art aan de Kraanlei een online bezoek mogelijk. Virtueel kan je nu flaneren door de kunstwerken, maar dan wel achter uw pc.
Nu Sinterklaas net langskwam, lanceerde de galerij ook een toepasselijke wedstrijd. In de virtuele winkel is speelgoed verstopt. De bedoeling is om het aantal speeltjes, hun locatie en welk type op te lijsten en door te sturen naar de galerij. Rond Pasen plaatsten ze ook al honderden pluchen kuikens in hun galerij en konden voorbijgangers vanachter het glas raden hoeveel het waren.


De vier personen die het dichtst bij het juiste aantal zitten, krijgen een waardevol kunstwerk uit de galerij. Deelnemen kan tot 25 december. De galerij virtueel bezoeken en speelgoed tellen kan door op deze link te klikken.


Met 3D scanner in de hand om van de gallerij Down to Art een virtuele rondleiding te kunnnen maken ! Rechts Charlotte Vander Haeghen (galeriste) en links An Meersman (Scanbie)

bottom of page