top of page

Boost your business

Op 17 november gaat er een workshop plaats vinden op onze locatie ! Een Boost your business workshop georganiseerd door Netwerkclub Start2Bizz !


Een intensieve groeiworkshop om met je persoonlijke en zakelijke doelstellingen via vernieuwende gerichte acties aan de slag te gaan.


Om de kwaliteit van de workshop te kunnen garanderen gaan we met maximum 20 deelnemers van start.


Schrijf tijdig in !


Intensieve groeiworkshop om met je persoonlijke en zakelijke doelstellingen via vernieuwende gerichte acties aan de slag te gaan.


Boost Your Business

Er openen zich zoveel mogelijkheden wanneer je brainstormt met andere ondernemers. En al zeker als je dat doet met een diverse groep, landoverschrijdend en cultuurversterkend. Elk vanuit een ander perspectief, maar wel allemaal met begrip voor de 'struggles' die het ondernemersschap met zich meebrengt.


Tijdens de Boost Your Business Workshop van Start2Bizz krijg je de kans om jouw uitdagingen of jouw persoonlijke business case voor te leggen aan een groep waardevolle en unieke ondernemers. Zij gaan vanuit hun eigen kennis en ervaring jou tips en adviezen geven zodat jij met concrete acties, nieuwe ideeën en boordevol energie naar huis kan.


Bovendien leer je uit de uitdagingen en vraagstukken van anderen zodat je ook leert met een frisse blik naar jezelf en je onderneming kijken.


Doelstelling


De Boost Your Business Workshop brengt waardevolle ondernemers samen die via een diepgaande, intensieve en open-minded workshop een groeitraject willen aangaan met als doelstelling:


· Een sterke mindset te ontwikkelen

· Zowel jezelf als je onderneming te boosten

· Leren uit je comfortzone te treden

· Een vernieuwende en bloeiende versie van jezelf en je onderneming neer te zetten

· Via een andere invalshoek naar je uitdagingen te kijken

· Gerichte acties te ondernemen om je doelstellingen na te streven


Let op


Om de kwaliteit van de workshop te kunnen garanderen gaan we met maximum 20 deelnemers van start. De plaatsen zijn dus beperkt.


Inschrijven en meer weten over het programma via https://boost-your-business-workshop.eventbrite.nl

Kommentare


bottom of page