top of page

Bart de Beule's ontwerp vertalen in 3D


Samen met de ontwerper Bart De Beule hebben we een badkamer gevisualiseerd in 3D. Maar om een beter zicht te hebben hoe je s'ochtends door de badkamer zou lopen, hebben we er ook maar meteen een 3D animatie van gemaakt. De volgende stap is een 360° presentatie of een virtuele walkthrough met een virtuele bril.About Bart de Beule

Barts creaties kunnen bezwaarlijk in één bepaalde stijlcategorie ondergebracht worden. Daarvoor is zijn oeuvre te eigenzinnig en te levendig. Hij neemt uitdrukkelijk afstand van het koude keurslijf waarin een bepaalde stijl je dwingt.


"Je moet de geschiedenis niet proberen in ere te herstellen. Anders maak je van je droomwoning alleen maar een knap uitziend, maar koel monument. Bart wil juist de eigenheid van een Napolitaanse hoeve of de hoedenwinkel van je overgrootvader vandaag opnieuw tot leven wekken in een warme, gezellige atmosfeer." "Hetzelfde geldt voor een interieur uit de 19de eeuwse Romantiek; het moet uitnodigen om zelf romantisch te zijn. Ik probeer bij mijn cliënten te achterhalen hoe zij zich in zo’n interieur inleven. Zo wordt het nooit gekunsteld, nooit dor."

www.bartdebeule.be


Comments


bottom of page