top of page

Achter de schermen


Kijk jij ook mee achter de schermen ? Voor een reportage heeft  Scanbie de eigenaars van KMO-units geïnterviewed en deze aan het woord gelaten om zo hun bevindingen te geven over de vlotte samenwerking met de bouwheer BVI.BE. Deze keer hadden we de gelegenheid om de werkplaats van oldtimer garage te bezoeken. Dit is slechts één van de vele KMO-units in het KMO-park. Kijk jij ook mee achter de schermen ? 


Voor een reportage van BVI.be is Scanbie in de KMO-zone in Kontich interviews gaan afnemen van de eigenaars van KMO-units. Een cameraploeg en interviewer zorgen er voor dat elke beeld professioneel gecapteerd wordt en dat de interviewee op zijn gemak worden gesteld om zo het beste op beeld te komen.

Zo'n reportage kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Enerzijds kan de opdrachtgever hier uitpakken met zijn mooie portfolio en dit nog eens in de kijker zetten. En anderzijds wordt de eindklant aan het woord gelaten en kan hij of zij vertellen wat haar bevindingen zijn. Een reportage kan zowel op de website als voor online of offline marketing gebruikt worden.


Kijk eens mee achter de schermen !
Over BVI

We streven dan ook naar een dienstverlening die verder reikt dan alleen baksteen leveren. Dat betekent dat we zowel tijdens de plan- en bouwfase, als na het definitieve voltooien van het project de meest betrouwbare partner zijn. Door steeds aan deze klantgerichte methode te blijven vasthouden, kunnen we vandaag trots een indrukwekkende lijst van referenties voorleggen.

Comentarios


bottom of page