top of page

Sca

Showcases

3D SCAN
INTERIEUR WONING
scan to 3D - scan t BIM
3D scan interieur

Door de prive woning nog voor ondertekening notariële akte in te scannen. Hebben de kopers 

3  tot 4 maanden tijd gewonnen, omdat aannemers reeds offertes  kunnen maken, het ontwerp volledig kan uitgentekend worden, ... en dit enkel op basis van de 3D scan.

Sca

Stap 1 : een 3D scan

Dit is een commerciële scan waarbij gewerkt is met 360° foto's waardoor je een duidelijk beeld hebt van de indeling, Waarbij je ook een rudimentair grondplan hebt die niet tot op de mm. exact is, maar die wel aangeeft welke ruimtes er zijn. Een scan gebeurd in de bestaande omgeving. Dus alles wat aanwezig is op dat moment zal mee ingescanned worden. Belangrijk is dus dat alles wel netjes staat en zaken die er niet op dienen te staan, ook effectief even van het toneelstuk verdwijnen.

Als we toch ter plaatse zijn, waarom geen fotoshoot ?

Stap 2 : Opmaak 2D plannen

2D grondplan van 3d scan - Scanbie.JPG
Van een 3D scan interieur en/of exterieur kunnen 2D plannen opgemaakt worden. Handig voor een bouwaanvraag, een circuatieplan, een evacuatieplan, oppervlakteberekening, opmaak meetstaat, ...

Sca

Stap 3 : Moodbord nieuw ontwerp

Grondplan ontwerp in 2D moodbord scanbie
Een ontwerp is ook wel iets subjectiefs en om goed aan te voelen welke richting we best opgaan, stellen we een moodbord op. Hierdoor kunnen alle pro's en con's afgevinkt worden en krijgen we een veel helderder beeld van het te verwachten eindresultaat.
bottom of page