top of page

van 2D naar 3D & zo veel meer

Startende van doordacht ontworpen 2D plannen tot high-end 3D visuals. Met vele jaren ervaring in 2D ontwerp en praktische bouwervaring weet Scanbie als geen ander hoe een gebouw werkelijk wordt gerealiseerd. Hierdoor trachten we ook effectief het beste uit elk ontwerp te halen om dit zo goed mogelijk in 2D & 3D te presenteren. 
2D grondplan naar 3D.JPG
2D plan

Van bij de opstart van uw project kunnen we reeds ingeschakeld worden. Dit doordat wij een uitebreide kennis hebben van Cad-software start het ook van de 2D plannen. We kunnen het ontwerp mee helpen verfijnen. De lijntekening verfraaien met kleuraccenten en symbolen. Of wil u snel schakelen bij een ontwerp, dan schakelen wij graag mee om deze dan om te zetten naar 3D.

3D-visualisatie-nieuwbouwproject-in-Scho
3D simulaties

2D plannen zijn vaak de basis van een ontwerp. Daar Scanbie praktisch altijd vanuit 3D denkt en handeld worden uw projecten reeds vanaf het begin veel visueleren. Als voordeel heeft dit dat de er een kleinere foutenmarge is omdat men reeds exact op voorhand kan zien wat het eindresultaat zal zijn, zonder dat er in werkelijk al iets fysieks gerealiseerd is.

3D-simulaties-projecten-gebouwen-en-prod
3D en meer

Maar het hoeft niet op te houden bij enkel een 3D visualisatie. Eenmaal een 3D model is opgemaakt en er visuals / renders van gemaakt zijn. Kan me nog een stapje verder gaan door 3D animaties te maken,, een 3D virtuele walkthrough, 360 tour, een VR en/of AR beleving

Benieuwd naar hoe uw project er virtueel zou uitzien ?
Contacteer onze experts voor een kennismaking !
bottom of page