top of page

BVI.BE op TV : lancering van enkele nieuwe projecten in Wallonië !

BVI.BE bouwt verschillende bedrijvenparken in Wallonië. In het interview met Mag Immo vertelt BVI over 2 nieuwe parken die ze in 2020 gaan bouwen. Enerzijds over Jaurdinia in Mont-Saint-Guibert en anderzijds over Parc de l'Europe in Waver. Scanbie is heel trots dat we mee kunnen werken aan zulke vooruitstrevende en mooie nieuwbouwprojecten !

Project 1 : Jaurdinia in Mont-Saint-Guibert

Als vastgoedspecialist voor kmo’s en bedrijven en met meer dan 20 jaar ervaring op de teller werkt BVI.BE momenteel aan het Jaurdinia-project in Mont-Gaint-Guibert. Op dat terrein gaan innovatie, duurzaamheid en diensten hand in hand zodat bedrijven er zich kunnen voorbereiden op de toekomst.

De troeven van het project


Duurzame materialenNaleving van de nieuwe EPB 2020a-normenOptimaal kwaliteitswerk dankzij aangename ruimtesVerschillende gevels zodat ieder gebouw zijn eigen identiteit krijgt, afgestemd op uw activiteit Campussfeer door de verschillende aard van de bedrijven die er gevestigd zijn in een groene omgeving


Een bedrijventerrein van meer dan 40 000 m². Kmo-units, kantoren en logistieke opslagruimtes. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan flexibiliteit en duurzaamheid: zo wordt voor verwarming, koeling en ventilatie zo weinig mogelijk energie verbruikt. Jaurdinia-park: een paradijs voor ondernemers!

Mont-Saint-Guibert – Gemakkelijk bereikbaar in het hart van Waals-Brabant


Bedrijventerrein Jaurdinia is strategisch gelegen op de kruising van de E411 en de N4, die Namen en Luxemburg verbindt met Brussel, en de N25 en bovendien vlak bij alle belangrijkste verkeersassen. Het terrein ligt in het hart van Waals-Brabant, een commercieel bijzonder actieve streek in het midden van België. Ideaal bereikbaar dus voor al uw leveranciers en klanten, en perfect gelegen om werknemers uit heel België aan te trekken.
Project 2 : Parc de l'Europe in Waver


Parc de L’Europe is een gemengd bedrijvenpark gelegen in een gebied voorbehouden voor kleine industrie.

Met zijn moduleerbare KMO-units, geschikt voor zowel logistieke als opslag-, distributie- of andere doeleinden, is het bedrijvenpark de ideale optie voor KMO’s die nood hebben aan flexibele ruimte afgestemd op hun specifieke behoeften. Het bedrijfsverzamelgebouw van 6.800m² voorziet in 24 flexibele KMO-units met een oppervlakte van 250m² tot 1500m². Deze units beantwoorden aan de hoogste technologische standaarden en de laatste normen op het vlak van brandveiligheid en duurzaamheid (EPB energienormen).


Naast KMO-units beschikt het terrein ook over 7.500m² aan eigentijdse kantoren en hippe co-working spaces. Een slimme indeling, moderne architecturale vormgeving en de laatste technologische toepassingen staan garant voor een aangename werkomgeving.


Bent u als bedrijf op zoek naar een gebouw dat volledig in functie van uw specifieke activiteit en behoeften is ingericht? Op het terrein wordt 5.700 m² voorzien voor een built-to-suit gebouw helemaal op maat van uw bedrijf.Tot slot zal Mitiska eveneens voor 9.000m² retail ontwikkelen op de site.

bottom of page