top of page

BVI.BE op TV : lancering van enkele nieuwe projecten in Wallonië !

BVI.BE bouwt verschillende bedrijvenparken in Wallonië. In het interview met Mag Immo vertelt BVI over 2 nieuwe parken die ze in 2020 gaan bouwen. Enerzijds over Jaurdinia in Mont-Saint-Guibert en anderzijds over Parc de l'Europe in Waver. Scanbie is heel trots dat we mee kunnen werken aan zulke vooruitstrevende en mooie nieuwbouwprojecten !

Project 1 : Jaurdinia in Mont-Saint-Guibert

Als vastgoedspecialist voor kmo’s en bedrijven en met meer dan 20 jaar ervaring op de teller werkt BVI.BE momenteel aan het Jaurdinia-project in Mont-Gaint-Guibert. Op dat terrein gaan innovatie, duurzaamheid en diensten hand in hand zodat bedrijven er zich kunnen voorbereiden op de toekomst.

De troeven van het project


Duurzame materialenNaleving van de nieuwe EPB 2020a-normenOptimaal kwaliteitswerk dankzij aangename ruimtesVerschillende gevels zodat ieder gebouw zijn eigen identiteit krijgt, afgestemd op uw activiteit Campussfeer door de verschillende aard van de bedrijven die er gevestigd zijn in een groene omgeving


Een bedrijventerrein van meer dan 40 000 m². Kmo-units, kantoren en logistieke opslagruimtes. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan flexibiliteit en duurzaamheid: zo wordt voor verwarming, koeling en ventilatie zo weinig mogelijk energie verbruikt. Jaurdinia-park: een paradijs voor ondernemers!

Mont-Saint-Guibert – Gemakkelijk bereikbaar in het hart van Waals-Brabant


Bedrijventerrein Jaurdinia is strategisch gelegen op de kruising van de E411 en de N4, die Namen en Luxemburg verbindt met Brussel, en de N25 en bovendien vlak bij alle belangrijkste verkeersassen. Het terrein ligt in het hart van Waals-Brabant, een commercieel bijzonder actieve streek in het midden van België. Ideaal bereikbaar dus voor al uw leveranciers en klanten, en perfect gelegen om werknemers uit heel België aan te trekken.